Title of a News Article

Baydilli'den yerinde tespit

.

Baydilli'den yerinde tespit
banner206
 Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli mesaisine sabahın erken saatlerinde başlayarak saha ekibiyle birlikte Narlıkuyu mahallesinde incelemelerde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Baydilli, daha iyi bir Karaköprü için tüm mahalleleri gezdiklerini, sorunları yerinde tespit edip, çözüm için çalıştıklarını söyledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, alan gezileriyle ilçedeki sorunları yerinde tespit ediyor. Başkan Baydilli, saha ekibiyle birlikte sabahın erken saatlerinde Narlıkuyu mahallesinde incelemelerde bulunurken, vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinledi.

Başkan Baydilli, "İlçemiz her geçen gün gelişiyor ve büyüyor. Yeni inşaatlarla birlikte çalışma alanımız da genişliyor. Biz de haftanın 3 günü sabahın erken saatlerinde teknik saha ekibimizle birlikte her gün bir mahallemizde gezerek sorunları yerinde inceliyoruz. Mahallemizdeki herhangi bir yolda, kaldırımda veya parkta olan sıkıntıların çözülmesi için anında çalışmalara başlıyoruz. Bunun yanında vatandaşlarımızla sohbet edip sorunlarını yüz yüze dinliyoruz. Her şey daha güzel yaşanılabilir bir Karaköprü için" diye konuştu.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Narlıkuyu Mahallesindeki alan gezisinde eksiklerin ve sorunların giderilmesi için ilgili birimlere talimat verdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2016, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142