Title of a News Article

Baydilli’ye anlamlı ziyaret

.

Baydilli’ye anlamlı ziyaret
banner206

Manisa'nın Köprübaşı İlçesi Belediye Meclis üyeleri ve Muhtarları gezi için geldikleri Şanlıurfa'da Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'yi de ziyaret etti.

Şanlıurfa'ya tarihi ve dini mekanları gezmek amacıyla Manisa'nın Köprübaşı ilçesinden gelen Belediye Meclis Üyeleri ve Muhtarlar, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'yi ziyaret ederek ilçe hakkında bilgi aldılar.

Manisa Köprübaşı İlçesi'nden gelen Meclis Üyeleri ve Muhtarlara Karaköprü'de sosyal yaşantıdan bahseden Başkan Baydilli, Karaköprü 'de yapılan proje ve çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Manisa'dan gelen misafirlerin kendilerini ziyaretinden memnuniyet duyduklarını kaydeden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, "Manisa Köprübaşı İlçesi'nden gelen Meclis Üyeleri ve Muhtarlarımız Şanlıurfa ziyaretinde bizleri de ziyaret ettti. Kendilerine Karaköprü'müzde yapılan iş ve işlemlerle ilgili bilgiler verdik. Kendilerini buraya gönderen Köprübaşı Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz" diye konuştu.

Başkan Baydilli'ye ilgisinden dolayı teşekkür eden Köprübaşı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Keçeli, "Her zaman televizyonda izlediğimiz Şanlıurfa'yı gelip gezdik. Buraya gelmişken Karaköprü Belediyesi'ne de ziyaret gerçekleştirdik. İnşallah bu ziyaretten sonra iki ilçe arasında kardeşlik bağı oluşur" diyerek Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'yi Köprübaşı'ya davet etti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ziyaretin ardından Köprübaşı Belediye Meclis Üyeleri ve muhtarlar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2016, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195