Title of a News Article

Bayık, 'Hiç Kimse Bu Ülkenin Birliğine Kast Edemeyecek'

Bayık, 'Hiç Kimse Bu Ülkenin Birliğine Kast Edemeyecek'
banner206

Hilvan'da, Milli İrade ve Demokrasi Nöbeti devam ediyor.

Darbe girişiminden bu yana Milli İrade'ye sahip çıkan Hilvan, Demokrasi Nöbetine devam ediyor. Her gün yüzlerce kişinin doldurduğu 100. Yıl Meydanı'nda okunan Kuran- Kerim, sala, tekbir ve ilahilerle Demokrasi Nöbeti'ni sürdüren kalabalığa hitap eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, 'Hiçbir güç bu ülkenin birlik ve bütünlüğüne kast edemeyecek' dedi.

Kuran-I Kerim'in okunduğu ve duaların edildiği 100. Yıl Meydanı'nda toplanan yüzlerce kişiyle beraber Demokrasi Nöbeti'ne devam eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık;

'Türkiye'nin bölünme hesaplarını yapan Amerika ve Avrupa Ülkeleri'nin kirli emellerine hizmet etmiş, onların kirli planlarını uygulama yoluna girmiş olan piyonlar, ne yazık ki bu kahraman milletin direnişi karşısında darmadağın olmuşlardır. Canlarını hiçe sayarak; Türkiye'nin geri gitmesini istemeyen vatansever halkımız, en büyük servetleri olan canlarını bir an bile düşünmeden siper etmiş ve bu hain darbe planlarını boşa çıkartmıştır. Bu nedenle, bu kahraman halkla ne kadar övünsek azdır. Böyle kahraman bir toplum içinde yaşamaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum'.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2016, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142