Title of a News Article

Bayram kuyruğu

Bayram kuyruğu
banner206

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, seçim bölgesi Şanlıurfa'da vatandaşlarla bayramlaşma, açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere Şanlıurfa'ya geldi.

Bakan Çelik, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan GAP SUKAY su sporları tesisinin açılışı, Karaköprü Belediyesi tarafından temeli atılacak olan Yaşam Parkı ve Haliliye Belediyesinin kültür evi açılışları için ailesiyle birlikte Şanlıurfa'ya geldi.

Özel uçak ile eşi Beyhan ve  Torunu Aslı Çelik ile Şanlıurfa'ya gelen Bakan Çelik'i havaalanında kalabalık bir heyet karşıladı. Bakan Çelik'i, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna'nın yanı sıra, milletvekilleri İbrahim Halil Yıldız, Mehmet Akyürek, Büyükşeyir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, eski milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Acar, Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eski İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban ve yaklaşık 500 kişilik bir grup karşıladı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve beraberindekiler GAP SUKAY projesinin açılışı için GAP Havaalanından ayrıldılar.

Öte yandan Bakan Çelik bu akşam emekli din adamı Ali Topal'ın oğlunun düğün törenine katılacak.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2016, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195