Title of a News Article

Bedelli askerlik bekleyenler dikkat!

.

Bedelli askerlik bekleyenler dikkat!
banner206

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları kurucu üyesi ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın eşi Selma Yazıcı, İstanbul'da iki gün önce düzenlenen AK Parti İstanbul İl Başkanlığı iftarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aralarında geçen bir diyaloğu sosyal medya hesabından paylaştı. Yazıcı, bedelli askerlikle ilgili sorusu üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Söz vermeyeyim ama Binali Bey'le konuşalım, değerlendirelim" değini yazdı. Yazıcı'nın bu paylaşımları bedelli askerlik bekleyenleri heyecanlandırırken, bir anda sosyal medyada da gündem oldu.

Başbakan Binali Yıldırım ve Milli Savunma Bakanı Işık bedelli askerlik için "Gündemimizde yok" açıklaması yaptılar. Cumhurbaşkanı Erdoğan durumun farkında olduğunu konuyu Başbakan Binali Yıldırım'la konuşalım değerlendireceğini söyledi.

 

RDOĞAN'DAN BEDELLİ BEKLEYENLERİ HEYECANLANDIRAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın iftarındaydı... AK Parti İstanbul İl Kadın Kolu Kurucu Üyesi Selma Yazıcı iftar sırasında Erdoğan'a "Bedelli askerlik" konusunu sordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanıtı ise hiç de olumsuz değil. "Söz vermeyeyim ama durumunun farkındayım. Binali Bey'le konuşalım değerlendirme yapalım. Gerekirse gündeme alırız" diyor.,

İşte Yazıcının milyonlarca "bedelli" bekleyen gence müjde olacak o twitter mesajları...


Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2017, 21:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195