Title of a News Article

Bedelli için tarih verildi.

Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, bedelli askerlik yasası için önemli açıklamalar yaptı. Köksal, "Bir takım tespitler yapılıyor, ihtiyaçlar belirleniyor. Meclis açıldıktan sonra gündeme gelir diye düşünüyorum" dedi.

Bedelli için tarih verildi.
banner206

 AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, bedelli askerlik yasası için tespitlerin yapıldığını, meclisin açılmasıyla birlikte de gündeme geleceğini söyledi.

Nöbetçi vekil uygulaması kapsamında Kırıkkale'de halkla buluşan AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda yaptığı açıklamada, bedelli askerlik yasasının meclisin açılmasıyla birlikte gündeme geleceğini söyledi.

Milletvekili Köksal, 'Bedelli askerlik konusunda henüz komisyona bir şey gelmedi. Yalnız sizin de takip ettiğiniz gibi Milli Savunma Bakanımızın bir beyanatı oldu, daha doğrusu önceden Cumhurbaşkanımızın bir beyanatı oldu. 'Bedelli askerlik düşünülebilir' şeklinde bir ifadesi oldu. Bu ifade üzerine Milli Savunma'da bir çalışma başlatıldı. Şu anda tabii Meclis tatile girdiği için yapılacak bir şey yok. Ama Milli Savunma'daki çalışmanın da inanıyorum ki Genelkurmayla şu anda temas halindeler. Bir takım tespitler yapılıyor, ihtiyaçlar belirleniyor. Tahmin ediyorum ki, Meclis açıldıktan sonra gündeme gelir diye düşünüyorum' dedi.

 Kyn:Yenişafak

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2014, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195