Title of a News Article

Bedensel Engelliler tek çatı altında toplanıyor

Bedensel Engelliler tek çatı altında toplanıyor
banner206

Şanlıurfa Bedensel Engelliler Spor Kulübü Derneği kuruldu. Derneğin kurucu başkanlığını bir dönem Urfa Bedensel Engelliler Takımını Süper Lig’e çıkaran Veysi Fırat yapacak.

01.07.2007 ve 27.09.2012 tarihleri arasında Şanlıurfa Engelliler Spor Kulübü başkanlığınıı görevini üstlenip Şanlıurfa tarihine bir ilke imza atarak basketbol takımını Süper Lig’e çıkarma başarısını gösteren Veysi Fırat, bedensel engellilerin başarısı için yine kolları sıvadı.

Fırat, bu kez Şanlıurfa Bedensel Engelliler Spor Kulübü Derneği kurdu. Derneğin yönetim kurulunda, Nesibe Özçınar Gültekin, Elif Kılıç,  Muhammed Ümit Bebe, İbrahim Basan,

Aydın Yıldırım ve Musa Bulut bulunuyor.

Dernek Başkanı Fırat, yaptığı açıklamada, engellilere hizmeti seven ve herkes tarafından bilinen sevilen bir yönetim kadrosuyla yola koyulduklarını belirterek, amaçlarının Şanlıurfa’daki tüm engellileri bir çatı altında toparlamak olduğunu söyledi. Dernek çalışmalarının yanı sıra, engellilerin yapabilecekleri spor dalları kurslarını açıp, spor yaptırıp, gerek sosyalleşmelerini sağlamak gerekse de sporla topluma faydalı birer birey olmalarını sağlamak istediklerini vurgulan Fırat, kapılarının öncelikle engelliler, daha sonrada tüm Şanlıurfa halkına açık olduğunu ve herkesi bu yeni oluşuma sahip çıkıp üye olmalarını beklediklerini kaydetti.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2014, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195