Title of a News Article

Belediye ekiplerinden özel temizlik

.

Belediye ekiplerinden özel temizlik
banner206
 Haliliye Belediyesi, merkez mahallelerde bulunan apartmanların bahçelerine yönelik başlattığı temizlik programını sürdürüyor.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'un "Haliliye Türkiye'nin en temiz ilçesi olacak" talimatı ile planlanan temizlik çalışmaları, rutin temizlik faaliyetlerinin dışına çıkarak, apartman bahçelerinde de devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ağaçlardan dökülen yaprakların ve bina sakinleri tarafından atılan çöplerin biriktiği apartman bahçelerini temizlemeyi sürdürüyor. Apartman bahçelerinde biriken çöpleri, iş makinesi ve süpürme yöntemiyle temizleyen ekipler, temizledikleri apartman bahçelerinin tekrar kirletilmemesi için ise bina sakinlerinden çöplerini, çöp konteynırlarına atmaları konusunda istekte bulundu.

YANGINLARA KARŞI YABANİ OTLARDA TEMİZLENDİ

Temizlik İşleri Müdürlüğü, apartman bahçelerini temizleme çalışmaları kapsamında yangınlara karşı kurumuş otlarında temizliğini yapıyor. Otları tırpanla kesip tırmıkla küme haline getiren ekipler, daha sonra kepçe yardımıyla temizlenen otları kaldırıyor. 

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2016, 15:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195