Title of a News Article

Belediye önünde işsizlik eylemi!

Belediye önünde işsizlik eylemi!
banner206
ŞANLIURFA'da, belediye önüne gelen ve işsiz olduğunu söyleyerek otomobilinin üzerine çıkıp eylem yapan 41 yaşındaki Halil Açar, polise zor anlar yaşattı.

Daha önce kasaplık yapan ve 2 yıl önce cezaevinden çıktığını ve işsiz olduğunu söyleyen Halil Açar, öğle saatlerinde arka camında başbakan Erdoğan ile kendi fotoğrafını yapıştırıp; 'Elimizi oraya buraya atmayalım o zaman hak diyelim. Ak diyelim. Doğru istikamet yapalım hepimiz birimiz birimiz hepimiz için' yazılı olan kendisine ait 63 AU 493 plakalı otomobilliyle Atatürk Bulvarı üzerindeki belediye binası önüne geldi. Yasak olmasına rağmen kaldırıma çıkarıp belediye önüne park ettiği otomobilinden inen Açar, "Açım, işsizim, elektrik borcunu ödeyemedim" diye bağırmaya başladı. Vatandaşlar, meraklı gözlerle izlediği Açar'ın eylemini ihbar etmesinin ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Halil Acar, polisleri görünce otomobilinin üzerine çıkarak, "Sayın Başbakanım; cezaevinden çıktım, bana vereceğin her türlü vazifeye hazırım" diye bağırmaya başladı. Polis, vatandaşların meraklı gözlerle izlediği Açar'ı otomobilin üzerinden güçlükle indirip ellerini kelepçeleyerek Sarayönü Polis Merkezi'ne götürdü. Açar'ın otomobili ise çekiciyle belediye önünden kaldırıldı.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2014, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195