Title of a News Article

Beyazgül, başkanlarla buluştu

Beyazgül, başkanlarla buluştu
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi.
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Siverek Belediye Başkanı Şeyhmuz Aydın, Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Uzun, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Ak Parti İl Yerel Yönetimler Başkanı Vehbi Beyaz katıldı.
Toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe belediye başkanlarından ilçelerle ilgili yasanan sorunları ve talepleri dinledi.


AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız da, AK Partili belediyeler olarak Şanlıurfa'da birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini belirterek, "Vatandaşlarımızın yaşadığı sorunların çözümü için devamlı olarak belediye başkanlarımızla biraraya geliyoruz. Bu kapsamda bugün de toplantı yaptık, bu toplantılarımızı sürekli yaparak ilçelerimizdeki sorunları Ankara merkezli çözmeye çalışacağız" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195