Title of a News Article

Beyazgül, Büyük Zafer için Ahlat'ta...

Beyazgül, Büyük Zafer için Ahlat'ta...
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Malazgirt Zaferi'nin 949. yıl dönümü DOLAYISIYLA Bitlis’in Ahlat ilçesinde düzenlenen kutlamalara katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 949. yıl dönümü kutlamalarına katılmak üzere Bitlis’in Ahlat ilçesine gitti.  Törenlere TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı. Ayrıca Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ile birlikte büyük zaferin kutlamalarına katıldı.

Ahlat’taki törenlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, inşası tamamlanan Cumhurbaşkanlığı Külliyesinin de açılışını yapacak. Devletin zirvesinin ikinci durağı Malazgirt olacak.

Malazgirt Danişmentgazi Mahallesi'ndeki "Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı"nda düzenlenecek törende Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması olacak.

Törende hem koronavirüs hem de güvenlik önlemleri en yüksek düzeyde tutulacak. Geçen yıl yapılan bir çok etkinlik virüs önlemleri nedeniyle bu yıl yapılmayacak.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2020, 16:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195