Title of a News Article

Beyazgül'den flaş THY açıklaması

Türk Hava Yolları'nın Şanlıurfa adına uçak seferlerini arttırması kamuoyunda memnuniyetle karşılandı. Sık sık gündeme gelen bu konuya, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, kendi evinde misafir ettiği THY yetkililerine konuyu bizzat ilettiğini söyledi.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir BelediyeBaşkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Geçtiğimiz günlerde Türk Hava Yolları yetkililerini evinde misafir etmiş ve uçak seferlerinin arttırılması için gerekli baskıları kurarak olumlu cevap aldıklarını ifade eden bir paylaşımda bulundu. 

Kısa bir açıklama da bulunan Beyazgül şunları söyledi;

"Türk Hava Yolları yetkilileri geçtiğimiz günlerde ilimize gelerek Valiliğimizi ziyaret etmişlerdi ve şahsımı evimde ziyaret ettiler. O tarihte Göbeklitepe yılı ilan edilmesi nedeniyle, mart ayında uçak seferlerinin arttırılmasını konuşmuştuk. Bu konuda mart ayında adım atacaklarını ifade ettiler. Elbetteki yolcu sayımızın kapasitesine göre, uçak sayılarımızın artmasını bekliyoruz. Göbeklitepe yılı olması nedeniyle önceki yıllara nazaran sayının 2 katına çıkmasını umut ediyoruz. Memleketimiz için hayırlı uğurlu olsun, inşallah Göbeklitepe, turizm be istiham konusunda her türlü adımı atacağız. Tekrardan hayırlı olsun."

YORUM EKLE
YORUMLAR
Seçim
Seçim - 5 yıl Önce

seçim zamanı iş zamanı sonrası keyf zamanı

SIRADAKİ HABER

banner195