Title of a News Article

Beyazgül: “Halk oylaması parti meselesi değil”

.

Beyazgül: “Halk oylaması parti meselesi değil”
banner206

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Urfa İnsiyatifi Platformunu ziyaret ederek, platform üyeleriyle Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi ile ilgili konuları konuştu, Halk Oylamasının parti meselesi olmadığını belirterek, herkesin bu konuda destek olması gerektiğini söyledi.

Urfa İnsiyatifiPlatformuna ziyarette bulunduklarını belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “bilindiği gibi her gittiğimiz yerde, Referandum, Halk Oylaması, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi gibi söylenen konularda vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz. Kısaca 16 Nisan günü EVET oyu vermelerinin sebeplerini anlatıyoruz. Bu seçimle ne Cumhurbaşkanı, ne Milletvekili, ne Belediye Başkanı, ne Muhtar seçmeyeceğiz. Kimsenin de reklamını yapmıyoruz, özgüler yağdırmıyoruz. Bu konu çok önemli bir konu. Çünkü ülkemizin, milletimizin, hatta İslam âleminin geleceğini, huzur ve refahını ilgilendirmektedir. Dikkat ederseniz içimizdeki muhalif kanadın haricinde yabancı ülkeler bile öncelikli olarak 16 Nisan’da sandıktan EVET oyunun çıkmasını istemiyor. İstemezler tabi. Onlar Türkiye’nin kalkınmasını, huzur ve güven içerisinde bir yaşam sürmesini istemiyorlar. Hele ülkemizde büyük yatırım yapmamızı hiç istemiyorlar. Engelleyebilmek için de içimizdeki muhalifleri kullanıyorlar. Şükürler olsun ki, engelleyemiyorlar, emin adımlarla ilerliyoruz. Cumhurbaşkanımızla Başbakanımızın aynı davanın mensupları olduğundan sorun da çıkmıyor” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Urfa İnsiyatifi Platformu Yönetim Kurulu üyelerinden Mustafa Arslan da, “Bizlerin fikri zikri belli. Arkadaşlarımızın geneli aynı görüşte. Onun için bizler kendi üzerimize düşen görevi çok iyi bildiğimiz için çalışma yapıyoruz. Tabiri caizse kapı kapı dolaşıyoruz. Her gittiğimiz yerde bu seçimin partilerin seçimi olmadığını, herkese faydası olacağını, ülkemizin, milletimizin, hatta İslam âleminin huzuru ve geleceği için EVET oyu verilmesi gerektiğini anlatıyoruz. İl Başkanımız sağolsunlar, ziyaretimize gelmişler. Bizlerde zaten onlar gibi çalışıyoruz. EVET pankartlarıyla Platform büromuzu bile süslemişiz. Allah’ın izniyle 16 Nisan günü en fazla EVET oyu Şanlıurfa’mızdan çıkacak” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2017, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195