Title of a News Article

Beyazgül, Hayvan Barınağı'nı ziyaret etti

Beyazgül, Hayvan Barınağı'nı ziyaret etti
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, tam kapasite ile sokak hayvanlarına hizmet veren Hayvan Barınağını ziyaret etti.

Birlikte yaşadığımız sokak hayvanlarına yönelik çalışmalar yürüterek tam kapasite ve tüm teknolojik donatılarla hizmet veren Hayvan Barınağını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Beyazgül, sokak hayvanlarının sağlıklı bir ortamda yaşayabilmeleri için gerekli tüm destekleri sağlamaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Koronavirüs önlemleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının gelmesiyle birlikte beslenmesi gönüllü insanlar tarafından yapılamayan sokak hayvanları için yem ve mama desteğinde bulunulmuştu.

Hayvan haklarına yönelik önemli bir duyarlılık gösteren Başkan Beyazgül, geçtiğimiz aylarda hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşları hayvan barınağına davet etmişti.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2020, 12:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet ali
Mehmet ali - 4 yıl Önce

Sayın başkan sizden ricamız şehir merkezinde özellikle tarihi çarşımız hanlar bölgesi haşimiye meydanı Balıklıgöl caddesi üzerinde sayısız başıboş köpekler mevcut kendimde şuan 2 tane köpege bakan birisiyim fakat buradaki köpekler gece çevreye inanılmaz rahatsızlık veriyor özellikle yerli ve yabancı misafirler

SIRADAKİ HABER

banner195