Title of a News Article

Beyazgül ve Çiftçi görüşmesinde neler yaşandı?

Beyazgül ve Çiftçi görüşmesinde neler yaşandı?
banner206
 AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ziyaret  ederek  basına  açıklamalarda  bulundu.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ün kendisini ziyareti sırasında basına yaptığı açıklamada destek mesajı verdi.  Beyazgül ise yaptığı açıklamada “Urfa’mız için çok önemli hayallerimiz var, Urfa halkımız ne istiyor kulağımızı oraya vereceğiz.” dedi.
“Özlemimde Daha Yeşil Bir Urfa Var”
Çocukluğundan beridir en büyük hayali olan daha yemyeşil bir Şanlıurfa için çalışacaklarını söyleyen Beyazgül, Bizim devam eden süreçte halkımızın beklentilerini önemseyeceğiz inşallah. Belediye başkanı seçildiğimiz zaman neler yapacağız: bunlar geçmişte yapılmadı amaçlanmadı anlamında değil ama bayrağı daha ileri götürmek anlamında şunu diyebilirim ki; Urfa’mız için çok önemli hayallerimiz var. Urfa halkımız ne istiyor oraya kulağımızı vereceğiz. Benim özlemimde daha yeşil bir Urfa, bugüne kadar yeşillendi daha yeşillenecek, yaşam alanlarını daha gelişkin olan Urfa, nedir bunlar: bisiklet yolları, yayaya yoları, oturma alanları park bahçelerin daha fazla olacağı bir Urfa, daha modern Urfa, daha güzel Urfa olacaktır. Parti önünde gelip konuştuğumda Urfalı, Urfa’nın bir üst şiirini ifade etmiştim hoşuma gider hepimizin sevdiği daha şirin Urfa için Allah'ın izniyle kollarımızı sıvayacağız. Bu arada geçmişin birikiminden hizmet eden başta Nihat çiftçi olmak üzere bütün yerel konuda kendini yetiştirenlerden faydalanacağız. Bu yolu Allah'ın izniyle birlikte yürüyeceğiz çünkü Urfa ancak sorunlarını birlikte yürüyerek çözebilir. İlçe belediyeleri konusunda genel merkezimizin kurumsal çalışmaları içerisinde her bir kişinin ilçe başkanının, belediye başkanının bundan önceki siyasinin bir yeri var ama belirleyici konumda kendileri bilir. Bize söylenilen 14 Aralık gibi bir tarih telaffuz, en geç 14 Aralık. Bizim de basında gördüğümüz Büyükşehirlerle olan ittifak çalışmaları devam ediyor ama bir açıklama yapılmadı” dedi.
“Aday Olan Herkese Başarılar Diliyorum”
Kamuoyunun bildiği üzere AK Partimiz Büyükşehir Belediye Başkanı adayını açıkladığını dile getiren, Çiftçi, “AK Parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasıyla Şanlıurfa'da Zeynel Abidin Beyazgül partimizde daha önce yine merkez ilçe başkanına görevini devir etmişti. Şimdide birçok alanda il başkanlığı ve diğer konularda partimize hizmet eden bir devir söz konusu adaylık anlamında.Tabi yeni bir sürece geçiyoruz. Bu süreç yerel yönetimler seçim süreci, bu süreç içerisinde ben adayımıza, partimize ve tüm camiaya hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, aday olan herkese başarılar diliyorum. Daha önce açıklamalarında da söylediğim gibi 2 ay önce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşmemiz olmuştu. Biraz da benim şahsi sağlık sebeplerimden dolayı kendisinden affımızı istedik. Allah razı olsun emeği olan partimizden il başkanımız ve büyükşehir belediye başkanlığı ile çalıştığımız ve belediyemizin uygulamalarını bilen kardeşimize adaylık verildi.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2018, 13:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195