Title of a News Article

Beyazgül’den müjde…

.

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, bu sabah gazetecilerle bir araya geldi.

El'Ruha Otelinde gazetecilerle bir araya gelen Başkan Adayı Beyazgül'e Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat eşlik etti.

Toplantıda konuşan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül yapacağı projeler hakkında bilgi verdi. Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa'nın daha da öteye gideceği için hangi projenin daha iyi olursa bu projeyi hayata geçireceklerini söyledi. Beyazgül Şanlıurfa için Yeşil alanından, sosyal tesislere, sürdürülebilir enerji ile tam model olacak olan Uydu Kent’e kadar daha yeşil bir Şanlıurfa için de çalışacaklarını söyledi.

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Dernek başkanı Tahir Gülebak, Vekâletten yürütülen bir şehir hastaneler ve kamu kurumları vekâletten yürütülüyor bununla ilgili çalışma yapılacak mı? sorusu üzerine AK Parti büyükşehir başkan adayı Beyazgül bunlarla ilgili çalışma yaptıklarını en yakın zamanda Şanlıurfa için kim daha iyi çalışacaksa Şanlıurfa’ya getirileceğini ve düzgün bir sisteme gireceklerini söyledi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, vekâletle yöneten kurum ve hastanelerle ilgili 'şehrin vekâleten yönetilmesinden kendilerini de rahatsız olduğunu ancak bununla ilgili çalışmaların raporlarını yapıldığını genel gereken çalışmaların yapıldığını dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2018, 13:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hernedense
Hernedense - 5 yıl Önce

Urfa belediye başkanları(nihat bey hariç) bina yapmakla övünüyorlar başkanların asli görevi bina yapmak değildir yol kaldırım alt yapı ve üst yapı atık arıtma tesisleri vs öncelik olmalı daha sonra sosyal tesis yapın şehircilik ön planda olmalı

SIRADAKİ HABER

banner195