Title of a News Article

Bilal Erdoğan Suriyeliler el uzattı

Bilal Erdoğan Suriyeliler el uzattı
banner206
 Necmettin Bilal Erdoğan'ın Yönetim Kurulu Üyesi olduğu Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV), Suruç’ta Kobanili mültecilere yardım dağıttı.

 Yardımlar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Suruç Kaymakamlığı’na bağlı personel ve araç-gereçle dağıtıldı. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi ve birçok daire amiri, yardım dağıtımı esnasında TÜRGEV yetkililerini yalnız bırakmadı. TÜRGEV yöneticilerinin Şanlıurfa'ya gelişi esnasında geniş güvenlik önlemi alındı.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Necmettin Bilal Erdoğan, kız kardeşi Esra Albayrak ve TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Akalın, yardım dağıtımı için bugün Şanlıurfa’ya geldi. Şanlıurfa’da bir dizi temasta bulunan Bilal Erdoğan ve kız kardeşi Esra Albayrak, buradan Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine bağlı Yukarı Bostancılar köyüne geçti. Yukarı Bostancılar köyünde Kobanili 2 mülteci aileyi ziyaret eden TÜRGEV üyeleri, köyde barınan 5 Kobanili aileye yardım etti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Suruç Kaymakamlığı’na ait resmi araçlara yüklenerek köye getirilen TÜRGEV yardımları, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne ait personel tarafından Suriyeli ailelere ulaştırıldı.

 Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi’den bilgi alan TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, hem ziyaret hem de ihtiyaç sahibi insanlara yardım eli uzatmak için bölgeye geldiklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2014, 19:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195