Title of a News Article

Bilgi Evi'ni ziyaret ettiler...

.

Bilgi Evi'ni ziyaret ettiler...
banner206
 Harran Üniversitesi Hilvan Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlileri, Hilvan Belediyesi Bilgi Evi'nde LYS ve KPSS hazırlık kursu gören sınav adaylarına destek ziyaretinde bulundu.

Hilvan Meslek Yüksek Okulu olarak, öğretim görevlilerinin kariyer günü düzenleme kararı aldıklarını ve aldıkları karar kapsamında üniversiteye hazırlanan adaylar için gelecekte en iyi şekilde karar alma noktasında yardımcı olacaklarını belirtti.

Yaptıkları ziyarette, üniversite adaylarına birer rehber olmak istediklerini belirten Harran Üniversitesi Hilvan Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Hatice Parmaksız, düzenleyecekleri kariyer günleri kapsamında öğrencilerle birebir yakın diyalog içerisinde olup;  yapacakları tercihleri doğru yönde yapabilmeleri için diğer öğretim görevlisi arkadaşlarıyla birlikte hareket edeceklerini belirtti.

Parmaksız; 'Öğretim görevlisi arkadaşlarımızla birlikte hareket edip, Hilvan Bilgi Evi'nde üniversiteye hazırlanan kardeşlerimize faydalı birer rehber olabilmek adına Hilvan Meslek Yüksek Okulu ve Harran Üniversitesi Osman Bey Kampüsü'nde zaman zaman bir araya gelip çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Amacımız, bu kardeşlerimizin üniversite ortamını daha yakından tanımaları ve bu yönde hazırlanmalarını sağlamaktır' dedi

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2016, 18:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195