Title of a News Article

Bilken Yumurta, Fuarın gözdesi oldu

.

Bilken Yumurta, Fuarın gözdesi oldu
banner206

"Türkiye’nin önde gelen yumurta markası olan Bilken Yumurta, Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarında açtığı stantla göz kamaştırdı.

Fuarın en gözde markalarından biri olarak dikkat çeken Bilken Yumurta’nın fuardaki standı yoğun ilgi gördü. Bilken Yumurta’nın standını Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş ile diğer protokol üyeleri de ziyaret etti. Standa gelen davetlilerle yakından ilgilenen Bilken Yumurta Genel Müdürü İbrahim Algın, Bilken Yumurta ile ilgili gelen davetlilere bilgiler verdi.

 

Bilken Yumurta Hakkında

Bilken Tarım Gıda San. Tic. Ltd. Şti. 2010 yılında “Sağlıklı ve güvenilir gıda sloganıyla” üstün teknoloji, uzmanlaşmış iş gücü, doğallık ve hijyen faktörlerini biraraya getirerek kurmuş olduğumuz tesisimizde tüketicilerimize eksiksiz hizmet vermeye özen göstermekteyiz.

 

Vizyonumuz

Anne sütünden sonra en değerli besin olan yumurtayı üstün teknoloji, doğallık, hijyen ve helallik gibi kavramları bir araya getirerek üretmek; ve yapılan bu üretimle sektörde saygınlığı ve güvenilirliği en üst düzeyde tutan bir şirket haline gelmek.

 

Misyonumuz

Gelişimi esas alarak ürünlerimizde ve hizmetlerimizde kattığımız değeri en üst düzeyde tutarak sorunsuz bir üretim- tüketim bağı oluşturmaktır.

Bilken Yumurta "Helal Gıda" sertifikasına sahip olup, yem fabrikasında üretilen yemler, bu olguya dikkat edilerek hazırlanmaktadır.

 

Organik Gübre Üretimi

Gaziantep'in Bağbaşı Mahallesinde  bulunan Bilken Yumurta Tesisleri içerisinde kurulu olan Bilken Organik Gübre Fabrikası, organik tavuk gübresinde, bölgenin en büyük ve tek yatırımı olma özelliğini taşımakta olup,30 bin metrekarelik arazi üzerinde yerleşmiş bulunmaktadır.

Günlük 200 ton yaş 70 ton işlenmiş, fermante edilmiş ve paketlenmiş  ürün kapasitesine sahip olan tesisimiz, bölgedeki tek ruhsatlı tesis ünvanına sahiptir.En son teknolojinin kullanıldığı tesislerimizde Avrupa Birliği(AB) standartlarından daha yüksek kalitede doğal organik tavuk gübresi üretimi gerçekleşmektedir.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2016, 16:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195