Title of a News Article

Bir açıklama da Kaya'dan...

.

Bir açıklama da Kaya'dan...
banner206
 Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, ülkenin huzuru ve devletin bekası için alınan Olağanüstü Kal Kararının yerinde olduğunu söyledi.

Hain kalkışma sonrasında Olağanüstü Hal Kararının alınması ülkemizin bekası ve milletin selameti açısından çok isabetli bir karar olduğunu vurgulayan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya,  Fettulahçı Terör Örgütü’nün  ülkemizin bütün kılcal damarlarında bir kanser hücresi gibi her tarafa yayılmış olduğunu ve bu yayılmanın  engellenmesi için  zaman zaman acil kararların alınabileceğine ve  alınacak bu kararlarla ülkemizdeki  hain girişimlere karşı konulacağına inandıklarını söyledi.

İş Dünyası’nın OHAL’den olumsuz etkileneceğini de düşünmediklerini kaydeden Kaya,

"Bilakis OHAL’in amacı bozulan kamu düzenini korumaktır.  Iş dünyasının kısa bir süre sonra toparlanacağını ekonomi verilerinin iyiye gideceğini inanıyoruz.” diye konuştu. 

Başkan Kaya; " Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu’nun aldığı karar ile birlikte ülkenin huzur ve güvenini tehdit eden terör mensuplarının kökü daha çabuk temizlenecektir. Bu karar ile birlikte ülkemizin milli hedeflere daha erken ulaşacağı kanısındayım.  Bu sebeple geleceğe daha büyük umutlarla bakıyoruz.” açıklamasında bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2016, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195