Title of a News Article

Bir buçuk saatte kontrol altına alındı!

Bir buçuk saatte kontrol altına alındı!
banner206

 Şanlıurfa'da öglen saatlerinde bir çırçır fabrikasında yangın çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa - Mardin karayolunun 5'inci kilometresinde pamuğu çekirdeğinden ayıran çırçır prese fabrikasında kopan elektrik kablosu sonucunda yangın çıktı. Yaklaşık 50 işçinin çalıştığı fabrikada aniden etrafı saran alev ve dumanlar nedeniyle büyük panik yaşandı. Yangın nedeniyle tepki gösteren fabrika çalışanları, polisin biber gazlı müdahalesi ile dışarı çıkartıldı. Kopan kablo etrafında güvenlik tedbirleri alan polis, olası bir facianın da önüne geçti.

Fabrikaya, çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı yangın yaklaşık 1.5 saatte kontrol altına alındı. Dumandan ve biber gazından etkilenenlere ise olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Tonlarca pamuğun kül olduğu fabrikada büyük maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Öte yandan, yangının hemen ardından bölgeye giden enerji nakil firması yetkilileri ise olay yerinde yaptıkları incelemede nakil hatlarının özel mülkiyet alanı içerisinde kaldığını ve fabrika yetkilileri tarafından yapılması gereken bakımların yapılmadığını belirlediği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2014, 15:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195