Title of a News Article

Bir günde 20 Bin dağıtıldı

Bir günde 20 Bin dağıtıldı
banner206

Birecik Belediyesi bir günde ücretsiz olarak 20 Bin maske dağıtımı gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa’nın Birecik ilçe Belediyesi Coronavirüs(Covit-19) salgın hastalığı ile mücadele kapsamında ilçe Halk Eğitim merkezi desteği ve özel olarak aldığı maskeleri resmi kamu kurumlara dağıtımının ardından esnaf ve vatandaşlara dağıtıyor. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda alınan yeni tedbirlere ilişkin genelgenin yayınlanmasının ardından korona virüs tedbirleri kapsamında Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam’ın talimatları doğrultusunda, Belediye Başkan vekili Av.Tayfun Çellik, Yardımcıları Adnan Yaşar, Sait Bağlı, Mehmet Güzel ve Birim Müdürleri ile tüm personel kent merkezinde bulunan esnaf ve vatandaşlara maske dağıtımına çıktılar. Gün boyunca, ilçenin en yoğun cadde ve sokaklarını gezen Başkan yardımcıları, Birim müdürleri ve personeller maskeleri esnaf ve vatandaşlara dağıtımı gerçekleştirdiler. 

Korona virüs tedbirleri kapsamında ilçe genelinde bilgilendirme, dezenfekte, yol kaldırım- yıkama, ve zabıta birimlerince halkın sağlığını direk ilgilendiren esnaflara yönelik denetimler gibi birçok alanda çalışma yürüten Birecik Belediyesinin vatandaşlara maske dağıtımı memnuniyetle karşılandı. korona virüs salgını önlemleri kapsamında vatandaşlara da pazar yeri ve marketlere maske takmadan girilmemesi yönünde uyarılar yapıldı.  

Vatandaşlar, ücretsiz olarak dağıtımı yapılan maskelerden dolayı Birecik Belediyesine teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2020, 20:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195