Title of a News Article

Bir günlük aile olma heyecanı yaşadılar

Bir günlük aile olma heyecanı yaşadılar
banner206

Şanlıurfa’da Çocuk Esirgeme Kurumuna ait yurtta kalan öğrenciler Özel Celal Çiftçi Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin düzenlediği etkinlikte bir günlük de olsa aile olma heyecanı yaşadı.

Okul binasında gerçekleştirilen programda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Şanlıurfa Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan çocuklar ağırlandı. Okul yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler misafir edilen çocuklarla yakından ilgilendi. İlk önce çocuklara okulu gezdiren okul yönetimi, daha sonra çeşitli ikramlarda bulundu. İkramların ardından çocuklara öğrenciler tarafından alınan hediyeler verildi. Oldukça samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleştirilen programda çocukların mutluluğu yüzlerinden okundu. Çocuklar kendilerine gösterilen ilgiden dolayı öğrencilere ve okul yönetimine teşekkür etti.

Okul tarafından düzenlenen etkinlikle ilgili konuşan Okul Müdürü Habip Şahin, anne ve baba özlemi çeken çocukların mutlu olması için çalıştıklarını belirtti. Çocukların mutluluğunun gelecekteki yaşantılarında önemli bir etken olduğunu söyleyen Şahin, “Çocukların gelecekteki yaşantılarında başarılı olabilmeleri için mutlu bir çocukluk geçirmeleri gerekir. Biz de bir günlüğüne de olsa aile özlemi çeken çocukların mutlu olması için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Mutlu çocuklar kendilerine hedefler koyarak ona göre çalışır ve geleceklerini de olumlu yönde şekillendirir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2016, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195