Title of a News Article

Bir Kınamada Eyüpoğlu'ndan geldi

Bir Kınamada Eyüpoğlu'ndan geldi
banner206
 Şanlıurfa Ziraat Odası Suruç’taki bombalı saldırıyı şiddetle kınadı

Suruç ilçesinde 28 kişinin hayatını kaybettiği 100 kişinin de yaralandığı intihar saldırısına bir tepkide Ziraat Odası'ndan geldi.

Suruç’ta yaşanan canlı bomba saldırısı sonrası yazılı açıklamada bulunan Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu saldırı kimden gelirse gelsin olayı kınadıklarını söyledi. Eyyüpoğlu, halkı sağduyuya davet ederken her türlü provokasyona karşı dikkatli olunması çağrısında bulundu.

Meydana gelen elim bombalı saldırı sonrası açıklamada bulunan Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu bu ve benzer saldırıları, her kimden ve nerden gelirse gelsin şiddetle kınadıklarını söyledi.

"Masum ve sivil insanların ölümüne neden olan her türlü saldırının bir insanlık suçu olduğunu kaydeden Eyyüpoğlu, ‘bugün Suruç’ta yaşanan olay hepimizi derinden üzmüştür. Olayda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet ülkemize ve yakınlarına sabır diliyorum. Olayı değerlendirecek olursak yetkili kurumlarımızın olayı derinlemesine incelediklerinden eminim. Yapılan incelemeler sonrası elde edilen sonuçlara göre yorumların yapılması gerektiğini önemle belirtirken, Şanlıurfa Ziraat Odası Meclis üyeleri ve yönetim kurulu olarak halkı sağduyuya davet ediyoruz. Olayla alakalı olası provokasyonlara karşı dikkatli olunması gerektiği çağrısında bulunuyoruz."  

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2015, 17:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çiftçi
Çiftçi - 9 yıl Önce

Çiftçi'ne sahip Çık bizde lânetliyoruz biz senden daha çok üzülüyoruz senden daha çok içimiz kan ağlıyor DEDAŞ bizi boğdu gıkınız çıkmadı şimdi çıkıp kımıyorum diyorsunuz biz kınamıyoruz lanet olsun diyoruz ölen her biri için Allahtan rahmet diliyoruz Allah bütün Türkiye'yi korusun urfa çiftçisinde Eyüpoğlu'ndan ve dedaştan korusun diyoruz

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142