Title of a News Article

Birecik Evet için hazır

.

Birecik Evet için hazır
banner206

 Şanlıurfa'nın Birecik ilçe Belediye Başkanı Av. Faruk Pınarbaşı 16 Nisanda yapılacak olan Anayasa değişikliği referandum oylaması öncesi ilçe de kırsal mahalle  gezilerine devam ederek Evet için destek istiyor.

Ak Parti ilçe Başkanı Müslüm Kaynarpınar ve Başkan Yardımcısı Ömer Demir ile birlikte bu sabah kırsal mahalleri gezen Başkan Pınarbaşı yeni Anayasa paketi hakkında vatandaşa bilgi veriyor. Vatandaşı 18 Maddelik yeni anayasa değişikliği hakkında bilgilendiren Ak partili Birecik Belediye Başkanı Av. Faruk Pınarbaşı burada yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi " Türkiye'nin bundan yüz yıl önce kurulmuş ve daha çok darbelerle şekillenmiş yönetim sistemiyle, krizler, istikrarsızlık, çatışma, ötekileşme üreten bir sistemle yola devam etmemiz mümkün değil. Şuna karar vermek zorundayız eğer önümüzdeki yüz yılı, geçtiğimiz yüz yıl gibi çatışma, istikrarsızlık, ekonomik ve siyasi bunalımlar içerisinde geçirmek istemiyorsak, son 15 yıldaki istikrar süreci gibi güçlü bir yönetim sistemi gibi bir sistemi bu ülkeye bundan sonra kurumsallaştırmalı ve kalıcı hale getirmek zorundayız ve Liderimiz Recep Tayyip erdoğan için Evet demeliyiz" 

Pınarbaşı ve beraberindekiler kırsal mahallelerin sorunlarının çözümü içinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdüreceklerini ifade ettiler.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2017, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195