Title of a News Article

Birecik kilit parke ile örülüyor

.

Birecik kilit parke ile örülüyor
banner206

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklar, belediye tarafından kilit parke ile örülüyor. Çalışma ile yollar toz ve çamurdan kurtarılırken kente estetik bir görünüm kazandırılıyor.

Yol medeniyettir düşüncesinden hareketle çalışmalara hız veren Birecik Belediyesinin yoğun çalışmaları ile kent, modern bir görünüm ve kimliğe kavuşuyor. Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı’nın talimatıyla başlatılan kilit parke döşeme çalışmaları, yaklaşan kış mevsimi öncesi hummalı şekilde sürüyor.

Pınarbaşı, çalışmaları yerinde inceledi

Birecik’in en büyük kırsal mahallelerinden Ayran Mahallesinde devam eden kilit parke döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Pınarbaşı, vatandaşlarla sohbet etti. Alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürürken kentin estetik dokusunu korumaya özen gösterdiklerini belirten Pınarbaşı, halkın ihtiyaç duyduğu hizmetlerin, mevsim şartları el verdiği sürece devam edeceğini kaydetti.

Ayran’a 60 bin metrekare kilit parke

Ayran Mahallesinin, kurulduğundan bu yana yolla ilgili hizmetleri alamayan bir yerleşim birimi olduğunun altını çizen Pınarbaşı, “Ayran’a bu hizmet, bizim dönemimiz belediyecilik anlayışı ile gelmiştir. Bunun için çok mutluyuz. Buradaki işlemler tamamlandığında, toplam 60 bin metrekare kilit parke döşemiş olacağız. Maliyetini hesapladığımız zaman 1 buçuk milyon TL’ye yaklaşan bir harcama. Bu harcama Ayran Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımıza helali hoş olsun. Ayran halkına inşallah daha iyi hizmetler vereceğimizi düşünüyoruz. Bu alt yapı çalışmaları bittikten sonra Ayran’a güzel bir park kazandıracağız” dedi.

Cadde ve sokaklara estetik dokunuş

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmaların Ayran halkını toz ve çamurdan kurtaracağını ifade eden Başkan Pınarbaşı, modern kentleşme yolunda ciddi adımlar atan Birecik’in, bu çalışmalarla daha estetik bir görünüm kazanacağını belirtti.

Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, kuracakları su arıtma tesisi ile gerek ilçe merkezi gerekse Ayran’da yaşayan vatandaşların filtre edilmiş su içeceğini de sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2016, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142