Title of a News Article

Birecik'te doğalgaz sevinci

Birecik'te doğalgaz sevinci
banner206

Şanlıurfa'nın her ilçesine eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarını yürüten Büyükşehir Belediyesi, Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatıyla çalışmalarını hızlandırarak Birecik'te alt ve üst yapı çalışmalarını tamamladığı doğalgazı vatandaşın hizmetine sundu.

Büyükşehir Belediyesi, Birecik Belediyesi ve Aksa Doğalgaz Dağıtım A.Ş işbirliğinde yürütülen altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Birecik doğalgaza kavuştu. Bütün ilçelerde hizmetin hızlandırılması talimatını veren ve Doğalgazın meşalesini yakan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e, Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar birlikte yaktılar.

BAŞKAN BEYAZGÜL: GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

Emeği geçen tüm personellere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Beyazgül, "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Herkes konuşur AK Parti yapar. AK Parti bugüne kadar millete çok büyük hizmetler yaptı. Türkiye değişti. Hizmetlerimiz devam ediyor ve edecektir. Güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. AK Parti milletin taleplerine göre iş yaptı. AK Parti ile birlikte demokrasi, özgürlük, eşitlik ve adalet geldi. AK Parti ile hizmet geldi. Tek devlet, tek millet, tek bayrak, tek vatan diyoruz. Bu azimle hedefimizle ilgili çalışmalarımız sürdüreceğiz. Bütün dünyanın Ortadoğu'nun yangın olduğu bir dönemde, ekonomik krizle bir ülkeyi ileriye taşıyan bir lider var; oda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Doğalgaz merkez ilçelerin yanı sıra diğer ilçelerimizde de yapımına devam edilmektedir. Kriz dönemi içerisinde bile hem Büyükşehir Belediyesi hem de ilçe belediyeleri olarak hizmetlerimize devam ediyoruz. Allah hayırlı ve güzel işleri hep birlikte yapmayı nasip etsin. Birecik'e hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Büyükşehir Belediyesi ile güzel işler gerçekleştirdiklerini belirten Aksa Doğalgaz yetkilisi Muhammed Nezih Vural, "11 Temmuz 2019 Birecik'in Kurtuluş Günü kabulünü yaptığımız doğalgazın meşalesini yaktığımız bugün de başta Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e ve katılan herkese teşekkür ederim. Büyükşehir Belediye Başkanlığı Fen İşleri ekiplerine, Birecik Belediyesi'ne ve Aksa doğalgaz çalışanlarına emeklerinden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ve AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat da, Büyükşehir Belediyesi, Birecik Belediyesi ve Aksa Doğalgaz çalışanlarına ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195