Title of a News Article

Birecik'teki iki odadan ortak açıklama...

.

Birecik'teki iki odadan ortak açıklama...
banner206
 Birecik Ziraat Odası Başkanlığı ile Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Gaziantep’te meydana gelen terör saldırısını kınadı.

Birecik Ziraat Odası Başkanlığı ile Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından yapılan ortak açıklamada, “Gaziantep’te Yaşanan Terör Saldırısını Şiddetle Lanetliyoruz” denilerek, şu ifadelere yer verildi;

“20 Ağustos gecesi siyasal ve toplumsal yaşamımıza zifiri bir karanlık gibi çöktü!

Gaziantep Şahinbey ilçesi Akdere mahallesinde yapılan bir düğünde vahşet örgütü IŞİD’in gerçekleştirdiği alçakça saldırı sonucunda en az 54 yurttaşımız hayatını kaybetmiş, onlarca insanımız da yaralanmıştır.

İnsanlıktan zerre kadar nasibini almamış, karanlık, istihbarat örgütlerinin kuklası vahşilerce gerçekleştirilen saldırıyı lanetliyoruz.

Başta bütün siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri olmak üzere bir araya gelinmeli, çözümün demokratik çoğulcu bir anayasa da olduğu ve demokrasiden vazgeçilemeyeceği  üzerinde ortaklaşılmalıdır. Ülkemizin bir daha bu tür terör saldırılarıyla karşılaşmamasının yegâne çözümünün birlik, beraberlik, uzlaşı ve ortaklaşmaktan geçtiğini belirtir, bütün kamuoyunu duyarlı olmaya çağırıyoruz.

Hepimizin başı sağolsun…

Hayatını kaybedenlerin yakınlarının acılarını yürekten paylaşıyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz….”

 

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2016, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195