Title of a News Article

Birecik’te Fethullah idam edildi!

.

Birecik’te Fethullah idam edildi!
banner206

Birecik Belediye Başkanı Mehmet Faruk Pınarbaşı’nın öncülüğünde bir araya gelen halk, AK Parti İlçe Binasına kadar kol kola, omuz omuza, el ele yürüdükten sonra Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) elebaşısı Fettullah Gülen’in maketini astılar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, darbe girişiminin ardından yaptığı “Alanlara çıkın” çağrısına uyan Birecik halkı alanlarda sabahlarken, Birecik Belediye Başkanı Mehmet Faruk Pınarbaşı da gruba öncülük ediyor.

 

BELEDİYE ARACI DAR AĞACI OLDU

Şanlı Türk tarihinin sayfalarına kara bir leke olarak geçen 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından halkın meydanları boş bırakmadığı Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde demokrasi nöbeti sürüyor.

Şapkasında “Demokrasi Düşmanı Fetoş”, idam öncülüğünde “Adı; Fetoş, Suçu; Vata Haini, Cezası İdam” yazılı maket, Birecik Belediyesi’nin iş makinesi dar ağacı gibi kullanılarak asıldı.

Fethullah Gülen'in maketine tüküren, yerlerde sürükleyen, yumruk atan, yuhalayan, tekme tokat girişen Birecik halkı,  '' İdam isteriz'', Türkiye burada FETÖ nerede'', ''Baş Komutan Erdoğan bu millet seninle'' sloganları attılar.

 

TARİHİN KARA LEKESİ

Birecik’teki nöbetin 6. gününün gecesinde yine halk sokaklardaydı. AK Parti İlçe Binasına gelerek destek mesajlarını ileten sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çeşitli meslek örgütlerinin başkanları Belediye Başkanı Mehmet Faruk Pınarbaşı  ile bir süre sohbet ettiler.

 

MİLLİ MESELE

Başkan Pınarbaşı, destek mesajları için ziyarette bulunan gruba hitaben yaptığı konuşmada, konunun milli bir mesele olduğuna dikkati çekerek, “Türk halkı Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış bir grup vatan haini cuntacıya gerekli dersi vermiştir ve vermeye de devam etmektedir. Bu milli meseleye sahip çıkan siz değerli sivil toplum kuruluşu ve meslek örgütü temsilcilerine teşekkürlerimi iletiyorum. Ayrıca, bir teşekkürüm de Birecik halkına. Parti ayrı gözetmeksizin bu davaya sahip çıkan tüm vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Sağolun, varolun” dedi.

 

PINARBAŞI; NÖBET SÜRECEK

Başkan Pınarbaşı, Türkiye’nin darbelerin acısını hiçbir zaman unutmadığını ve unutturmayacağını da belirterek, “Başkomutan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’an ikinci talimat gelinceye kadar biz burada nöbetimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2016, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142