Title of a News Article

Birlikte evet için destek istediler

.

Birlikte evet için destek istediler
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla görüşerek, 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasında evet için destek istedi.

Başkan Fevzi Demirkol ve Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, beraberlerindeki meclis ve teşkilat üyeleriyle birlikte Kamberiye Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerine belediye olarak yaptıkları çalışmalardan bahseden Başkan Demirkol, 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandum seçiminde evet için de destek istedi. Milletvekili Fakıbaba da, evet desteği istediği mahalle sakinlerine sistemle ilgili bilgiler verdi.

Başkan Demirkol ve Milletvekili Fakıbaba, beraberindekilerle birlikte Yenişehir Mahallesine geçti. Emniyet Caddesi üzerindeki esnaf ve vatandaşlarla görüşen ikili, burada da referandum da evet için destek istedi.

Başkan Fevzi Demirkol ve Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’nın son durağı ise Şanlıurfa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) oldu. Oda Başkanı İbrahim Halil Akman ve yönetimi tarafından karşılanan Başkan Demirkol ve Milletvekili Fakıbaba, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin getireceği faydalardan bahsederek, burada da evet için destek istediler.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2017, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142