Title of a News Article

Bisiklet yarışı yaptılar

Bisiklet yarışı yaptılar
banner206

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Yanık Mahallesi'ne parke taşı döşeme karşılığında iddiaya girerek bisiklet yarışı yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nebati ve Başkan Güvenç, Tek Tek Milli Parkı'nda düzenlenen "3. geleneksel Bisiklet Yarışması'na" katıldı. Eşofman ve spor ayakkabısı giyen ve bisiklet kaskı takan Nebati ile Başkan Güvenç, Yanık Mahallesi'ne 10 bin metrekare parke taşı döşemesi için iddiaya girerek pedal çevirmeye başladı.

Vatandaşların sevgi gösterileriyle uğurlanan ikili parkın girişinde kurulan start çizgisinden yarışa başladı. Nebati ve Güvenç, yaklaşık bir kilometre pedal çevirdikten sonra turu tamamladı.

Nebati, yaklaşık 50 metre farkla yarışı birinci bitirdikten sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, park yakınlarındaki Yanık Mahallesinin yol ihtiyacının olduğunu öğrendiklerini ve Güvenç ile mahalleye parke taşı döşeme karşılığında iddiaya girdiklerini söyledi.

Tek Tek Milli Parkı'nın Şanlıurfa için bir nimet olduğunu ifade eden Nebati, şunları söyledi:

"Bu tatlı yarışın sonunda buraya bir şey yapılması gerekiyordu. Şanlıurfa'da da gördüğüm kadarıyla parke taşı, yol ve taziyevleri gibi talepler var. Başkanımızla 10 bin metrekare parke taşı döşenmesi için iddialaştık. Ama başkanların her zaman eli geniştir, büyükşehir belediye başkanımız orada ne kadar ihtiyaç varsa tamamlamak üzere söz verdi. AK Parti'de bakanlar, başkanlar, belediyeler arasındaki yarış millete hizmet yarışıdır. Bizde bunu bizzat bugün yaşadık."

Başkan Güvenç ise yarışını keyifli geçtiğini belirterek, "Nurrettin Bey bizi yendi, genel başkan yardımcısını herhalde yenecek halimiz yoktu. Yanık Mahallesinin parke taşını yapmak boynumuzun borcu zaten. Yenilen ben olayım kazanan millet ve Şanlıurfa olsun. Rakip zorlu ben sportmenim sporu çok seviyorum. Nurettin bey gençliğin avantajıyla hızlı ama kondisyonda ben daha iyiyim diye düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2015, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195