Title of a News Article

Bombalı eylem yapacaklardı, öldürüldüler!

Bombalı eylem yapacaklardı, öldürüldüler!
banner206

Mardin’in Yeşilli ilçesinde 3 ton bomba yükledikleri araçla eylem yapmayı planlayan teröristler, Ömerli ilçesi yakınlarında etkisiz hale getirildi.

Yeşilli ilçesinde, önceki gece saatlerinde Emniyet Müdürlüğü’nün önünden geçen bir minibüsten şüphelenen polis, “dur” ihtarında bulunmuştu. Polis, daha sonra, ihtara uymayarak kaçan aracı takibe almış ve lastiklerine ateş etmişti. Bir süre patlak lastiklerle ilerlemeye devam eden teröristler, aracı Ömerli ilçesi yol ayrımında bıraktıktan sonra, gecenin de karanlığından faydalanarak, kaçmıştı. Polis ekipleri, terk edilen minibüste yaptıkları aramada, 3 ton bomba bulmuş ve bomba uzmanları tarafından yaklaşık 4 saatlik çalışmanın ardından etkisiz hale getirilmişti. Kaçan teröristlerin yakalanması için de geniş kapsamlı operasyon başlatılmıştı.

Güvenlik güçleri, operasyon çerçevesinde, kaçan teröristlerin izini dün gece saatlerinde buldu. Ömerli ilçesi kırsalında sıkıştırılan 2 terörist ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Kısa süreli çatışmada, 2 terörist de etkisiz hale getirildi. Teröristlerin üzerlerinde yapılan aramada, 2 adet Kaleşnikof piyade tüfeği, biri parçalanmış toplam 9 adet Kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü, iki adet patlamamış el bombası, bir adet patlamış el bombasına ait maşa, bir adet el bombası pimi ve 240 adet Kaleşnikof piyade tüfeği fişeği ele geçirildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2016, 16:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet atçı
Mehmet atçı - 8 yıl Önce

Eleriniz dert görmesin inşala bu vatanı iki uç çapulcıya bırakmayız

SIRADAKİ HABER

banner195