Title of a News Article

Borsadan alkışlanacak karar...

.

Borsadan alkışlanacak karar...
banner206
Şanlıurfa Ticaret Borsası, Silahlı Darbe Teşebbüsünde şehit olan vatandaşlarımızın aileleri için 50 bin TL’lik yardım kararı aldı.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Bereket başkanlığında toplanan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu, darbe girişiminde şehit olan vatandaşlarımızın ailelerinin  kederlerini hafifletmek ve yaralıların acılarına ortak olmak için hükümetin başlatmış olduğu yardım kampanyasına destek için 50 bin TL yardım kararı aldı.

Başbakan Binali Yıldırım’ın yayınladığı genelge kapsamında, darbe girişiminde şehit olan vatandaşların ailelerine 50 bin TL’lik yardım kararı aldıklarını belirten Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Bereket; "Hükümetimizin kararlı tutumu ve aziz milletimizin devletine ve demokratik iradesine sahip çıkmasıyla darbe girişimi bertaraf edilmiştir. Bu vesile ile şanlı tarihimizin sayısız örneklerinde olduğu gibi millet ve devlet kenetlenmesi bir kez daha kendini göstermiştir.

Söz konusu hain darbe teşebbüsünde şehit olan vatandaşlarımızın ailelerinin kederlerini hafifletmek ve yaralılarımızın acılarına ortak olmak için Hükümetimiz, şehit ve gazilerimize tanınan bütün hakları tanımış ve tüm imkânları seferber etmiştir. Biz de Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu  olarak imkanlarımız dahilinde bu kampanyaya 50 bin TL destek kararı aldık.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2016, 17:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195