Title of a News Article

Bozova'da anlamlı yürüyüş

Bozova'da anlamlı yürüyüş
banner206

Bozova Platformu çatısı altında ilçe müftülüğü ve muhtelif sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle İstanbul’un Fethinin 563. yıl dönümü Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde coşkuyla kutlandı.

Bozova Platformu öncülüğünde düzenlenen program, Osmaniye Belediyesi Mehter Takımının marşları eşliğinde ilçe meydanından stadyuma kadar olan yürüyüş ile başladı. Vatandaşlar tarafından yoğun ilginin olduğu programda ilk olarak Muhacirler Camii İmamı Halil İbrahim Çoban’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti yer aldı. Programın açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Abdulcelil ALPKIRAY yaptı. Ardından aslen Bozovalı olan Prof. Dr. Ziya Kazıcı’nın “Fetih ve Fatih” isimli konferansı yer aldı. Program Osmaniye’den gelen mehter takımının büyük ilgi gören gösterileri ve marşları ile coşkulu bir şekilde devam etti. Ardından Kardeşler İlahi Grubu’nun ilahi dinletisi yer aldı.

Bozova’da ilki gerçekleştirilen, yoğun ilgi gören ve coşkuyla kutlanan program Ahmet Pascı’nın Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından son buldu. Kutlamaya, Bozova Kaymakamı Hidayet Sarı’nın yanı sıra Bozova Platformu üyeleri, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlardan oluşan kalabalık bir grup katıldı.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2016, 23:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195