Title of a News Article

Bozova'da Çanakkale konferansı...

Bozova'da Çanakkale konferansı...
banner206
Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde 18 mart Çanakkale Şehitleri anma haftası öncesi öğrencilere yönelik bir etkinlik yapıldı. 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümü ve Şehitleri Anma haftası, ülke genelinde olduğu gibi  Bozova ilçesinde çeşitli etkinlikler kutlanmaya başlandı.

Orman ve Su işleri bakanlığı Milli Parklar Bölge Müdürü İsraif Erdoğan, Şanlıurfa ve ilçelerinde Çanakkale zafarini öğrencilere anlatmaya devam ediyor. Dünya Tarihinin en en başarılı zaferleri arasında yer alan Çanakkale savaşı ile ilgili oldukça etkileyici bilgiler sunan Milli Parklar Bölge Müdürü İsrafil Erdoğan, bu kez Bozova ilçesinde bir konferans verdi. Bozova Kültür merkezinde yapılan etkinliğe, Bozova Kaymakamı ve Bozova Belediye Başkanı Zekeriya Göker, Bozova Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Kalkan, va bazı kurum amirleri ile lise öğrencileri katıldılar. 

Çanakkale zaferinin asla unutlmaması ve daha fazla anlatılması için çalışacaklarını ifade eden Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker 'Türk milletinin kahramanlığının ve azminin bir simgesi olan Çanakkale Şehitlerimizin kanlarıyla sulanan bu vatanın bir karış toprağına bile zeval vermeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu ülke için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin geride bıraktığı aileleri bizlerin baş tacımızıdır. Her zaman yanınızda ve hizmetinizdeyiz. Çanakkale’de dünyada eşi benzeri görülmemiş bir zafere imza atan askerlerimiz inandılar, savaştılar ve öldüler. Bugün Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi. Salonda bulunan gençlerede seslenen  Göker  ' Sevgili Gençler, Milli Dini ve manevi değerleri özümsemiş, güven duyulan, hukuka bağlı, vatandaşlık bilincine sahip, hoşgörülü, diyaloğa açık, eğitimli, başarılı, evrensel değerlere saygılı, ilkeli, güzel ahlak sahibi,bilime önem veren, kendini geliştiren ve yetiştiren ,model örnek olabilen, asimile olmamış, karakteri sağlam, şahsiyetli ve bütün insanlığın iyiliğini isteyen birer genç olmalısınız, Sizler bizim geleceğimizsiniz, Devletin burada ki temsilcisi olarak her zaman kapımız size sonuna kadar açık'dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2017, 23:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142