Title of a News Article

Bozova'da çifte bayram...

.

Bozova'da çifte bayram...

Bozova Kaymakamlığı tarafından 210 yetim ve öksüz çocuk, Ramazan bayramı öncesinde diledikleri kıyafet ve ayakkabıları beğenerek almanın mutluluğunu yaşadı.

Bozova Kaymakamı ve Bozova Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker, ilçede yaptığı hizmetlerle gönüllerde taht kurmaya devam ediyor. Bozova İlçesinde kaymakamlık ve belediyecilik çalışmalarının yanı sıra sosyal, kültürel etkinliklere de önem veren Kaymakam Göker, 210 yetim ve öksüz çocuğa Ramazan Bayramı öncesi giyim yardımında bulundu. Bozova'da bulunan yetim/öksüz çocuklar tespit edilerek, imkânı olanlar kendi imkanları ile, imkanı olmayanlar ise Bozova Belediyesi’ne ait araçlarla ilçe merkezine getirildi. Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Spor Salonunda kıyafetlerin bulunduğu stant alanına getirilen çocuklar, burada kendi seçtikleri kıyafeti seçerek bayramlıklarını aldılar.

 

Çocuklar mutlu oldu

Bozova Kaymakamı Zekeriya Göker ve Vakıf mütevelli heyetinin de katıldığı törende kıyafetlerini alan çocukların, mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Ramazan Bayramı öncesinde büyük mutluluk yaşayan çocuklar, bu imkanı kendilerine sağlayan Kaymakam Zekeriya Göker'e teşekkür ettiler.

 

Kaymakam Göker: Bayram, mutluluk ve huzur getirsin

Kaymakam Göker ise, yapılan bu etkinlik ile yetim ve öksüz kardeşlerimizin ve çocuklarının sevindirilmesinin amaçlandığını belirterek, bu amaca ulaşıldığını görmekten dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.  Bozova halkının yaklaşan Ramazan Bayramını da kutlayan Göker, Ramazan Bayramının ülkemize, milletimize kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ettiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2017, 00:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER