Title of a News Article

Bozova'daki Yatırımlar Sürüyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 13 ilçenin tümünde olduğu gibi Bozova'daki yatırımlarına da kaldığı yerden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, ekonomik gelişmeden sosyal yaşamın her alanına kadar etkisini gösteren Büyükşehir Belediyesi ilçede hayatı daha da yaşanabilir bir hale getirdi.

Şanlıurfa'nın turizm alanında öne çıkan ilçelerinden Bozova'ya; altyapıdan yol çalışmalarına, yeni tesislerin yapımından sosyal yaşama kadar her alanda yenilikler sağlayan Büyükşehir Belediyesi, ilçede çalışmalarına devam ediyor.

 

BOZOVA ALTYAPISI SİL BAŞTAN

Büyükşehir Belediyesi 'Altyapıda 100 Yıllık Çözümler' hedefi ile 13 ilçenin tümünde de başlatmış olduğu çalışmalarını Bozova'da da sürdürüyor. İlçenin altyapısında değişime giden Büyükşehir Belediyesi, kullanılamaz hale gelen altyapı malzemelerini uzun ömürlü ve kaliteli malzemelerde revize ederek halkın hizmetine sunuyor.

İlçelerin geleceğini esas alan çalışmalarında Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), yağmursuyu, içme suyu ve kanalizasyon şebeke hatlarını değiştirerek artan nüfusu göz önünde bulunduruyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin bizzat takip ettiği çalışmalar kapsamında Bozova'da son olarak 4 bin 200 metrelik içme suyu şebeke hattı, 2 bin 600 metrelik yağmursuyu şebeke hattı ve 18 bin 300 metrelik ise kanalizasyon hattı değişimi yapıldı.

Kısa sürede tamamlanması amaçlanan çalışmaların ardından Bozova'nın içme suyu sorununun tamamen çözülmesi, kış aylarında olası taşkınlıkların önüne geçilmesi hedefleniyor.

 

38 BİN METREKARE ASFALT

Turizm bölgesi Bozova'ya ulaşımı daha da kolaylaştırmayı planlayan Büyükşehir Belediyesi, özellikle Çatak bölgesi olmak üzere ilçenin merkezinin diğer bölgeleri ve kırsal kesimlerde toplamda 38 bin metrekarelik asfalt serimi gerçekleştirdi.

Çalışmaları ile bölge halkından tam not alan Büyükşehir Belediyesi, 2016 planlaması dahilinde ilçedeki yatırımlarına devam ederken kısa bir süre sonra yine Bozova'da modern semt pazarı ve semt sahasının inşaatına başlamayı hedefliyor.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2016, 14:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Urfalı zaza
Urfalı zaza - 8 yıl Önce

Hizmetlere eyvAllah. Ama belediyenin binek araçlarını babasının malı gibi özel işlerinde kulananlar..... çaldığınız her damla mazot karşılığında çocuklarınızın kanı akar inşAllah. Ser yazıyorum çünkü defalarca şikayet ettim takan yok. Hainlik hainliktir küçügü büyügü olmaz.

SIRADAKİ HABER

banner195