Title of a News Article

Bozovalıları buluşturan sofra

.

Bozovalıları buluşturan sofra

Bozova Belediyesi tarafından yaklaşık 2 Bin 500 kişiye iftar yemeği verildi.

 

UĞUR BUDAK

Bozova Belediyesi tarafından kaymakamlık bahçesinde iftar yemeği düzenlendi. Yemeğe Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Kalkan, Bozova Ziraat Odası Başkanı Suphi Aksoy, AK Parti Bozova İlçe Başkanı Mehmet Akgün, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Müslüm Turgut, Bozova Devlet Hastanesi VBaşhekimi Fatih Aksoy, Bozova Müftüsü Abdulcelil Alpkıray, şehit aileleri, gaziler ve yaklaşık 2 Bin 500 kişi katıldı.

 

Kaymakam Göker, vatandaşlarla yakından ilgilendi

İlahi dinletisi ile başlayan programda, Bozova Kaymakamı Zekeriya Göker, iftar yemeğine katılan vatandaşlarla tek tek selamlaştı. Şehit aileleri ve gazilerle aynı masada oturarak iftarını açan Kaymakam Göker, burada sohbet ettiği bir şehit annesinin de elini öptü.

Göker, yaptığı konuşmada, Ramazan ayının birlik ve beraberliği pekiştiren manevi huzuru olduğuna dikkat çekerek, “Bizim için önemli olan sizlerle birlikte hep beraber iftar açmak. Bunun manevi huzuru, manevi lezzeti, manevi tadı o kadar güzel ki bu manevi huzuru başka bir yerde bulmak zor. Beraber oturmak birlikte olmak bir şeyleri beraber paylaşmak gerçekten çok güzel Bu programımızda bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Hayırlı iftarlar” dedi.


İftar yemeğine katılan vatandaşlar da, kendilerine Ramazan ayının manevi hazzını yaşatan Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker ile ekibine Teşekkür etti.

Kaymakam Göker, program sonunda iftara katılan tüm vatandaşlarla tek tek tokalaşarak uğurladı. 

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2017, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER