Title of a News Article

Bu acıya yürek dayanmaz!

Bu acıya yürek dayanmaz!
banner206

Konya’da trafik kazası sonucu hayatını kaybeden tarım işçisi 7 kişi, memleketleri Şanlıurfa’da son yolculuklarına uğurlandı. Cezane töreninde, hayatını kaybedenlerin yakınlarının ağıtları yürek parçaladı.

Konya’nın Yunak ilçesinde, Urfatarım işçilerini taşıyan minibüs ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden Ahmet, Fida, Mehmet, İbrahim, Medine ve Mehmet Okal ile Mehmet Kuş'un cenazeleri Şanlıurfa’ya getirildi. Eyyübiye İlçesine bağlı Yukarı Yazıcı Mahallesi'ne götürülen cenazeler, yan yana dizildi. Kılınan cenaze namazının ardından hayatını kaybeden tarım işçileri, yan yana kazılmış ailemezarlığında toprağa verildiler.  

Cenaze töreni esnasında, hayatını kaybedenlerin yakınları sinir krizleri geçirirken, alanda yakılan ağıtlar ise yürekleri yaktı.

Cenaze törenine Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Jandarma Komutanı Albay Eyup Sabri Kirişçi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ile yüzlerce kişi katıldı.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2020, 15:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cuma samakli
Cuma samakli - 4 yıl Önce

Rabbim sabır versin zor durum hepimizin sorumluyuz bu durumdan

Blt
Blt - 4 yıl Önce

ALLAH sabır versin
ALLAH rahmet Eylesin
içimiz yandı

Mehmet akçiftçi
Mehmet akçiftçi - 4 yıl Önce

Malesef besili sifatinda millet vekilleri var secimden önce bin bir palavra ile oy dolanıyorlar seçim bitti mi halka sırtını dönüyorlar gerekenler yapılsaydı istihdam şahlansaydı bunun gibi kazalar olmazdı bu mevsimlik işini bitirebilirler dünyanın ve turkiyenin en verimli topraklari şanlıurfa da ekmesine ekiyoruzda onuda tedaş alıyor elimizden velhasıl ölüyoruz aglayanimiz yok tek diyeceğim şudur Allah bütün urfa millet vekilleri nin Belasını versin inşAllah kendi başlarına böyle kazalar gelirde neyin ne olduğu Anlarlar

MURAT BALAY
MURAT BALAY - 4 yıl Önce

İnsanlık olarak kendimden çok utanıyorum en az hepimiz suçluyuz

vatandaş
vatandaş - 4 yıl Önce

peki bu güne bu güne kadar bu acıların olmaması için kim ne yaptı.asıl sormanız gereken bu....

SIRADAKİ HABER

banner195