Title of a News Article

Bu çağrıyı kaçırmayın!

Bu çağrıyı kaçırmayın!
banner206
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), 14'üncü proje başvuru çağrı ilanına çıktı.
TKDK Şanlıurfa İl Koordinatörü Dr. Sadık Yetim, yaptığı açıklamada, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) 17 Nisan 2015 tarihinde 121.000.000 Euroluk IPARD fonunu kullandırmak için 14'üncü proje başvuru çağrı ilanına çıktığını söyledi.
Yetim, "İlimizde sürdürülebilir kalkınmayı sağlamak için kapasite oluşturmayı hedefleyen IPARD programı, işletmelerin Avrupa Birliği standartlarına yükseltilmesini amaçlamaktadır. Bu kapsamda yatırım yapmayı düşünen ve proje hazırlamak isteyen yatırımcılar, Süt Üreten Tarımsal İşletmelere Yatırım, Süt ve Süt Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Et ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Meyve ve Sebzelerin İşlenmesi ve Pazarlanması, Su Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması kapsamında hazırlanan projelere yatırımın tamamlanması halinde yüzde 50-65 oranlarında hibe desteği sağlanacaktır" dedi.
İlgili sektördeki girişimcileri Şanlıurfa'ya yatırım yapmaya davet eden Yetim, proje hazırlığı ve desteklenecek yatırımlar konusunda başvuru sahiplerinin il koordinatörlüğü yardım masasından, 444 85 35 iletişim hattından veya www.tkdk.gov.tr internet sitesinden yardım alabileceklerini ifade etti. Yetim, proje başvurularının 11 Mayıs 2015 tarihi saat 09.00'dan itibaren, il koordinatörlüğünde kabul edilmeye başlanacağını, başvuruların son teslim tarihinin de 05 Haziran 2015, saat 23.00 olduğunu belirtti.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2015, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195