Title of a News Article

Bu da oldu!

.

Bu da oldu!
banner206

Eskişehir Sarıcakaya Belediyesi’nde görevli Ferhat Sarıoğlu, kullandığı traktöre bağlı süpürme makinasını gelin arabası yaptı.

Şanlıurfa'dan gelin alarak kilometrelerce uzaklıkta yaşayacakları Sarıcakaya ilçesine gelen Ferhat Sarıoğlu, Düzköy mahallesindeki düğününe eşi Aysel Çokan Sarıoğlu ile birlikte traktör içinde konvoya katıldı. Ferhat Sarıoğlu'nu mutlu gününde Belediye Başkanı Faruk Güler ve mesai arkadaşları da yalnız bırakmadı. Traktör gelin arabası 7'den 70'e tüm davetlilerin beğenisini toplarken büyük ilgi çekti.

 

BİRİZ TEKİZ

Düğün öncesinde davetlilere konuşma yapan Belediye Başkanı Faruk Güler, "Ferhat kardeşimiz 2,5 yıldır bizimle çalışmaktadır. Ümraniye Belediyesi tarafından gönderilen bu aracın operatörü olduğundan biz de ona sürpriz yaparak bu aracını gelin arabası yaptık. Malum olduğu üzere Türkiye doğusuyla, batısıyla, kuzeyi ve güneyi ile kardeştir. Bunun bir örneğini yine bugün burada tekrar yaşıyoruz. Şanlıurfa ilinden bu genç kardeşimize gelin aldık. Ben genç kardeşlerimize bir ömür mutluluk diliyorum" dedi.

 

BİZİ KİMSE BÖLEMEZ

Gelinin Babası Kamil Çokan da "Biz buraya kızımızı vermekle tek vatan, tek Türkiye olduğumuzu ve tek bayrak altında yaşadığımızı gösterdik. Biz biriz ve elhamdülillah Müslümanız. Kimse bizi bölemez ve aramıza da giremez. Her zaman böyle olacaktır" şeklinde konuştu.

 

MESLEĞİMİ DÜĞÜNÜME YANSITTIM

Düğünlerinde güzel bir anı olarak iz bırakmak istediklerini belirten Ferhat Sarıoğlu, "Mesleğim gereği neredeyse tüm mesaim bu araçta geçiyor ve bu benim bir parçam oldu. Ömrümün sonuna kadar beraber olacağım bir kişi unutulmaz bir an yaşamak için Belediye Başkanımız Faruk Güler'in bu fikri çok hoşumuza gitti. Mesleğimi düğünüme yansıtarak güzel anıya imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2017, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142