Title of a News Article

Bu fotoğraf Kobani'de çekildi

Bu fotoğraf Kobani'de çekildi
banner206
 IŞİD Kobani'den dehşete düşürecek bir fotoğraf daha yayınladı. Fotoğrafta bir militan yaklaşık 3 metrelik keskin nişancı tüfeğini kullanırken görülüyor.

IŞİD terör örgütünün Kobani'deki saldırıları devam ederken, örgütün adeta kan gölüne dönen kentten yayınladığı son fotoğraf dehşete düşürecek cinsten.

Fotoğrafta IŞİD militanı kentteki metruk binalardan birinde devasa boyutlarda keskin nişancı tüfeğiyle poz vermiş.

 

'IŞİD'İN YENİ ÖLÜM MAKİNESİ'

Dünyadaki önemli basın kuruluşları tarafından 'IŞİD'in yeni ölüm makinesi' olarak adlandırılan devasa tüfeğin yaklaşık 3 metre boyunda olduğu ve 23 kalibrelik mermiler atabildiği düşünülüyor.

Silah uzmanları, 'silahın etkin kullanımı hakkında sadece fotoğraftan yansıyan bilgiler üzerinden yorum yapılamayacağını savunsa da bu çapta mermilerin hafif silahlı araçları vurmakta kullanılabileceği' yorumunda bulundu.

 

IŞİD LİBYA'DA KAMP KURDU

IŞİD'le ilgili bir başka yeni haber ise Libya'nın doğusunda eğitim kampları kurduğu.

ABD'li yetkililer eğitim kamplarında yüzlerce öğrencinin eğitimde olduğunu söyledi. Kampın henüz gelişme aşamasında olduğu belirtilirken, yeni katılanların eğitim gördüğü ve lojistik destek sağlayan bir kamp olduğu belirtildi. ABD'nin eğitim kampından haberdar olduğunu söyleyen yetkililer, kampın gelişimini gözlemledikleri ve dikkatlice incelediklerini söylediler.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2014, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195