Title of a News Article

Bu kez onları sevindirdiler

.

Bu kez onları sevindirdiler
banner206
 Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan proje kapsamında toplanan kıyafetler, kente yerleşen ve yardıma muhtaç Suriyelilere dağıtıldı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından 'Gönülleri ısıtalım projesi' kapsamında başlatılan yardım kampanyasında polis, amir ve müdürlerinden temin edilen 631 parça kıyafet kente yerleşen Suriyelilere dağıtıldı. Gönüllü polis ve yakınlarından temin edilen kıyafetlerin oluşturulan giysi bankasında biriktirilen kıyafetler, Toplum Destekli Polis Şubesi Müdürü Rasim Uzun ve Suriyeli Misafir Bilgi ve Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Hasan Doğan'a teslim edildi. Şube Müdürü Uzun, "Bu kıyafetler tamamen polis teşkilatımızda görevli personel ve yakınlarının gönlünden koparak toplandı. Dost ve kardeş ülke insanının yaşamakta olduğu bu zor günlerin de bir nebze olsun yanında olmak istedik. Örnek alınacağını umduğumuz bu hareket ile Suriyeli dostlarımızın bir nebze olsun gönüllerini ısıtmak istedik" diye konuştu.

Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Hasan Doğan ise yardım nedeniyle Emniyet Teşkilatı personeline teşekkür ederken, bu tür yardımların Suriyeli ailelerin ihtiyaçlarının karşılanmasında büyük önem taşıdığını ifade etti.

Suriyeli Misafir Bilgi ve Eğitim Merkezi'nde öğrenim gören çocuklar ise, aralarına giren toplum destekli polislere ilgi gösterip, sevinç gösterisinde bulundu. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, öğrencilerle çektikleri hatıra fotoğrafının ardından merkezden ayrıldı. - ŞANLIURFA

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2014, 19:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195