Title of a News Article

Bu mahalle kaderine terk edildi!

Şanlıurfa’da kent merkezinde bulunan Yenişehir semtindeki Selahattin Eyyübi Mahallesi deyim yerindeyse kaderine terk edildi.

Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından Büyükşehir statüsü kazanan Şanlıurfa’da, Haliliye Belediyesi bünyesinde bulunan mahalleye yaklaşık 7 yıldır hiçbir yetkili uğramadı. Köstebek yuvasından geçilmeyen mahallede vatandaşlar, Belediye yetkililerinin polis lojmanlarına torpil geçildiğini öne sürerek, Polatkan tarafından yapılan inşaat çalışmalarından da rahatsız olduklarını dile getirdiler.

 

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ POLİS LOJMANLARINA TORPİL Mİ GEÇTİ?

Selahattin Eyyübi Mahallesinde bulunan polis lojmanlarının Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından asfaltlandığını ve kendi mahallerinin de es geçildiğini belirten vatandaşlar, “Bizim mahalle köstebek yuvası ama nedense hemen yan tarafta bulunan Polis lojmanları asfaltlandı. Lojman içerisindeki asfalt zaten çok fazla eski değildi ama buna rağmen köstebek yuvası halinde dönen mahallemizi asfaltlamak yerine oraya sanki torpil geçip yeniden asfaltladılar. Lojmanı asfaltlıyorsan bizim mahalleyi de asfaltla, Belediye herkesin belediyesi bizde oylarımızı verdik ama böyle devam ederse yakın tarihte yapılacak olan erken seçimlerde mahalleli olarak oy kullanmayacağız.” Diye tepki gösterdiler.

 

MECLİS ÜYESİNİN İNŞAATI DİYE KİMSE SES ÇIKARAMIYOR!

Öte yandan hemen yan tarafta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olan Necmi Polatkan tarafından yaptırılan Polatkan sitesindeki inşaat çalışmalarından da rahatsız olduklarını dile getiren mahalleliler, “Buradaki inşaat çalışmalarında bakıyorsunuz adamlar çimentonun üstünü çadırla örtüyorlar ama inşaat malzemelerini ve kumları yolun ortasında döktükleri yetmezmiş gibi kumun üstünü çadırla örtmüyorlar. Bir rüzgâr olduğunda evlerimizin içi batıyor, daha önce yetkililere defalarca bildirdik kimsenin aldırış ettiği yok. İnşaatın sahibi meclis üyesi olduğu için kimse bir şeyde demiyor bir şey de yapamıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımızın bu olaylardan haberinin olduğunu sanmıyoruz. Bazı şeylerin üstünü kapatıyorlar, Büyükşehir Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç, Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol ve Valimiz İzzetin Küçük’ten rica ediyoruz, gelsinler burada bir inceleme yapsınlar. Biz bu şehrin üvey evlatları mıyız, bu inşaat çalışmaları sırasında kaçak su da çekmişler ona bile kimse ceza yazamadı. Allah hepsinin hesabını sorar.” Şeklinde konuştular.

 

Haber: Paşa BENZER














Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2015, 14:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
mkemal efsane
mkemal efsane - 9 yıl Önce

elleri̇ne sağlik çok güzel yazmişsin

AHMET YILMAZ
AHMET YILMAZ - 9 yıl Önce

bi̇r geli̇n i̇ki̇nci̇ otuzbeşi̇n oralari görün zaten karaköprü beledi̇yesi̇ ni̇hat çi̇fçi̇ otuzbeşi̇n sag tarafinda si̇yasi̇ raki̇pleri̇m var ben oraya hi̇ç bi̇r yatirim yapamak i̇stemi̇yormuş

calal aydere
calal aydere - 9 yıl Önce

karaköprü belediyesi sayın nihat çifçi otuzbeş metrenin sag tarafına niye bakmıyorsunuz karaköprü mesire alanı ve otuzbeş den ibaret degil diger taraflarda yatırım bekliyor

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142