Title of a News Article

Bu ne saçmalık!

 Bu ne saçmalık!
banner206

Şanlıurfa Belediyesi, Bağlarbaşı Mahallesi’nde bulunan bir evin 3. katının çıkmasına izin vermiyor. Bu evin karşısında emsal teşkil eden bir evin üçüncü katının yapılmasına göz yuman Belediye, diğer vatandaşın üçüncü katına izin vermemesi tepkilere yol açtı.

Şanlıurfa Belediyesi Gecekondu Önleme ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü, Bağlarbaşı Mahallesi 1817. sokakta bulunan 41 numaralı evin üçüncü katı için yaptırılan kolonları yıktı. Söz konusu evin karşısında bulunan başka bir evin de üçüncü katının yapılmasına izin veren Belediyenin, bu kararı ile ne yapmaya çalıştığına bir anlam verilemedi. Üçüncü katının yapılmasına izin verilmeyen evin sahibi Bozan Aslan, “İşimin görülmesi için illaki rüşvet mi vermemiz gerekiyor?” diyerek yetkililere ateş püskürdü.

Belediye ekiplerinin, üçüncü kat için yaptıkları kolonları yıktığını belirten Aslan, “Benim inşaatımla karşımızda yapılan inşaatın arasındaki mesafe 7 metredir. Emsal mevcut olduğu halde Belediye bana izin vermemektedir. Yani üçüncü katı yapabilmem için Belediyeye rüşvet mi vermem gerekiyor” dedi.

Evinin hemen karşısında emsal teşkil eden bir ev olmasına rağmen Belediyenin neden üçüncü katını yapmalarına izin vermediğine bir türlü anlam veremeyen Bozan Aslan, “Demek ki; Bu devirde rüşvetsiz bir iş dönmüyor. Ne yaparsak yapalım halen kurumlar rüşvet alabilmek için çaba gösteriyor, yoksa işiniz bir türlü istenildiği gibi gitmiyor” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2014, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195