Title of a News Article

Binici çok tecrübe kazandı...

Binici çok tecrübe kazandı...
banner206

HDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici’nin konuk olduğu Meclis Taksi programı dün TRT ekranlarında yayınlandı.

Her hafta farklı bir siyasinin şoför koltuğuna oturarak taksicilik yaptığı “Meclis Taksi” programının bu hafta konuğu HDP Milletvekili İbrahim Binici oldu.

Meclis Taksi’ye binen vatandaşlar, direksiyon koltuğunda oturan kişinin bakan veya milletvekili olduğunu sonradan öğrendi.

Yolculuk esnasında vatandaşlar; yerel politikadan genel siyasete, günlük problemlere kadar birçok konuda şoför koltuğunda oturan siyasetçilerle sohbet etme imkanı buldu.

İl il gezerek bulunduğu şehirde halkın nabzını tutan Meclis Taksi, bu hafta Peygamberler Şehri Şanlıurfa'da yolcu aradı. 

HDP Milletvekili İbrahim Binici'ye emanet edilen Meclis Taksi, Şanlıurfa sokaklarında müşteri aradı.

Meclis Taksi her hafta olduğu gibi yine farklı kesimlerinden müşteriler taşıdı. Taksi yolculuklarını benzersiz bir sohbet ortamına çeviren TRT Haber'in ilgiyle takip edilen programında, milletvekili Binici tandık simalara denk geldi. 

Programa katılan siyasilerin müşteri bulmak için farklı yöntemlere başvurduğu Meclis Taksi'de HDP Milletvekili İbrahim Binici hemşehrilerini gidecekleri yere ücretsiz olarak taşıdı.  

HDP Milletvekili İbrahim Binici'nin kullandığı ve birbirinden renkli anlara ev sahipliği yapan Meclis Taksi programında dün akşam İbrahim Binici'nin müşteri arasında geçen dialoglarda, siyaset, gündem ve Urfa'nın sorunları yer aldı. Bir bayan müşteri ile espirili bir şekilde dialoga giren Vekil Binici, konuyu çiğ köfteye kadar getirdi. Bu durum ise izleyiciler tarafından hoş karşılandı. 

Program sonrası bir açıklama yapan Şanlurfa HDP Milletvekili İbrahim Binici, Urfa halkıyla güzel bir yolculuk yaptık. Çok tecrübe kazandım ve sorunları dinledim." Dedi. 

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2014, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195