Title of a News Article

Buda atom kuyruğu

 Buda atom kuyruğu
banner206

Hava sıcaklıklarının her geçen gün artması üzerine soğuk içeceklere ilgi arttı. Bunlardan en çok ilgi gören içecek ise meyve karışımından oluşan ‘atom’ oluyor. Haşimiye Meydanı’nda bulunan ‘Yusufum Vitamin’e giden vatandaşlar, özellikle atom başta olmak üzere diğer soğuk içeceklerden alabilmek için kuyruk oluşturuyor.

M. SAİD AYHAN
Haşimiye Meydanı’nda yaklaşık 2 ay önce hizmete giren Yusufum Vitamin, Urfalıların yanı sıra yerli ve yabancı turistlerin de uğrak mekânı haline geldi. Yusuf Yılmaz’ın işletmeciliğini yaptığı vitamin dükkânında, içecek çeşitlerinin 1 TL gibi ucuz fiyata satılması vatandaşların ilgisini çekiyor. Tüm meyve çeşitlerinin bulunduğu Yusufum Vitamin’de en çok meyve karışından oluşan ‘Atom’ adlı içeceğin talep gördüğü öğrenildi.

İşletme Sahibi Yusuf Yılmaz, yaz aylarında işlerinin daha da arttığını belirterek, meyve içeceklerini uygun fiyata satmalarından dolayı yoğun ilgi gördüklerini belirtti.

 

Meyveler müşterinin gözü önünde sıkılıyor

Taze meyve sularını müşterilerin gözü önünde sıktığını ve müşterilerin bundan dolayı gözleri önünde sıkılan meyve sularını güvenle içtiklerini kaydeden Yılmaz, “Sağlık acısından hijyen acısından taze sıkıldığı için göz önünde müşterinin güvenle içeceği içecekler bunlar. Taze sıkılmadır. Zaten sıkıp beklettiğinizde en azından vitaminleri kaçtığı için biz burada göz önünde hemen meyveleri sıkıyoruz” dedi.

Katı meyve sıkacağı ile kokteyl haline getirerek ‘Atom’ ismini verdiği içeceğin içerisinde vitamin ve protein açısından çok değerli besinlerin ve meyvelerin bulunduğunu söyleyen Yılmaz, “Fiyat olarak fiyatlarımız çok uygun. Çünkü herkesin içmesi için elimizden geldiği kadar fiyatları uygun tutuyoruz. Fiyatı uygun tutuyoruz ki gencinden yaşlısına kadar herkes içsin” diye konuştu.

 

İçerisinde hiçbir katkı maddesi yok

Yılmaz, müşterinin gözü önünde sıkılan taze meyve sularının içerisine hiçbir katkı maddesi bulunmadığına dikkat çekerek, “Taze meyve suyunu burada gözünün önünde olduğu için hiçbir hilesi hiçbir yan etkisi, en azından hiç katkı olmadığını görüyorsunuz. Katı meyve suyunu bir dakika sonra müşterime tavsiye etmem çünkü taze meyve hemen anında içilmeli ki çünkü vitamin olarak değerini kaybetmesin” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2014, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195