Title of a News Article

Buğday Pazarı taşınıyor

.

Buğday Pazarı taşınıyor
banner206

Buğday Pazarının bir başka yere taşınması için çalışmalara başlandığı bildirildi.

Eyyübiye İlçesinde bulunan Hacı İmam Keskin Buğday Pazarı Derneğinde seçim heyecanı yaşandı. Yaklaşık 250 üyesi bulunan Buğday Pazarı Derneğinin seçimine 150 üye katıldı. Mevcut başkan Kemal Uflaz, tek liste halinde gidilen seçimde güven tazeleyerek, yeniden başkanlığa seçildi. Kendisini destekleyen üyelerine teşekkür eden Uflaz, dernek olarak yapacakları çalışmalardan bahsetti. Uflaz, Buğday Pazarının başka bir yere taşınması için çalışmalarda bulunduklarını söyledi. DEDAŞ’tan Pazar aydınlatılması talep edildiğini de vurgulaya Uflaz, “Aydınlatmanın tamamı DEDAŞ ile birlikte derneğimizin maddi katkıları ile yapılmıştır” dedi.

İmam Keskin Buğday Pazarının yerleşim yeri içinde kalmasından dolayı yer değiştirilmesinin gündeme geldiğini belirterek, “Bu yer değişimi için gerek ilçe belediyesi gerekse de büyükşehir belediyesi ve derneğimiz arasında toplantılar yapılmıştır. İlgili belediye yetkilileri tarafından yer konusunda bazı teklifler bulunmaktadır. Bu taşınma süresinde İmam Keskin Buğday Pazarında bulunan en küçüğünden büyüğüne kadar hiçbir esnafımızın mağdur olmaması için azmi çava ve gayret gösterilmektedir. Belediye yetkilileri ile gerekli görüşmeler yapılmakta olup, görüşmelerin içeriği hakkında esnafımıza ayrıntılı bilgi verilmektedir” şeklinde konuştu.  


Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2017, 10:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Urfalı
Urfalı - 7 yıl Önce

İnşAllah Hiç açılmaz buğday pazarı esnafı hepsi tefecilik yapıyor çoluk çocuğumuzun rızkını çalıyorlar kan emici wampirler Allah sizi bildiği gibi yapsın.

SIRADAKİ HABER

banner195