Title of a News Article

Bugün Urfa'ya geliyorlar...

Bugün Urfa'ya geliyorlar...
banner206
Kalp krizi sonucu dün hayatını kaybeden Şanlıurfalı AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel için bugün memleketi Birecik İlçesinde cenaze töreni düzenlenecek. Cenaze programına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılması bekleniyor. 

AK Parti Gaziantep Milletvekili görevini icra ederken Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki kendi odasında aniden fenalaşarak kalp krizi geçiren Şanlıurfalı Vekil Abdulkadir Yüksel, tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetmişti. 

Sevenlerini yasa boğan Abdulkadir Yüksel için bugün ilk olarak TBMM bahçesinde tören düzenlendi. Sabah saatlerinde düzenlenen cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanı İsmail Karaman, Başbakan Binali Yıldırım, milletvekilleri ve sevenleri katıldı.

Erdoğan ve Yıldırım gelmesi bekleniyor

Sabah düzenlenen törenin ardından memleketi Birecik ilçesine getirilen AK Parti Gaziantep milletvekili Abdulkadir Yüksel burada son yolculuğuna uğurlanacak. İkindi namazına müteakiben kılınacak olan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak olan merhum Yüksel'in cenazesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılması bekleniliyor.




Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2017, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195