Title of a News Article

Burası Akçakale...

.

Burası Akçakale...
banner206

 Akçakale Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v) mübarek Sakal-ı Şerif’ini vatandaşların ziyaretine açtı. Sakal-ı Şerif’i görmeye gelen binlerce vatandaş uzun kuyruklar oluşturdu.

 
Akçakale belediyesi bu yıl bir ilke imza Atarak Ramazan Ayı Boyunca kurduğu iftar çadırı ile her akşam  Bin kişilik iftar yemeği veriyor.İftar yemeğinin ardından  29 Gün boyunca teravih Namazı Sonrası halka açık çeşitli etkinlikler düzenliyor.
 
Akçakale belediyesi Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Şanlıurfa Geylani vakfı tarafından düzenlenen mevlit’te okunan ilahiler ve semazen gösterisi programa gelen misafirleri hem durulandırdı hem de mest etti.
 
Sakal-ı Şerif’i görmek için yüzlerce Akçakaleli Süleyman şah ilk okuluna akın etti.Tekbirler eşliğinde sakalı şerifi görmeye gelen vatandaşlar,bu mutluluğu herkesin yaşamasını tavsiye ederek Akçakale belediyesi bugün Peygamber Efendimiz Hz Muhammed’in (sav) mübarek Sakal’ı Şerif’ini bizlerin ziyaretine açtı. Hamd olsun bizlere böylesine anlamlı bir hizmeti sunan Akçakale belediyesine  çok teşekkür ediyoruz.
 
Akçakale belediye başkanı Abdulhakim Ayhan İse:“Onbir Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayı,Kardeşliğin,Birlik ve Beraberliğin,Paylaşmanın en yoğun olduğu, yaşandığı Ay.Ramazan ayı boyunca Akçakale Süleyman şah ilkokulunda kurduğumuz iftar çadırı ve platform  Bir  Ay boyunca Akçakaleli Hemşehrilerime  unutulmaz bir Ramazan yaşatacağız” Dedi.    
 

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2015, 21:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195